Salata mixta

Timp estimat de citire1 minut, 1 secunda

Dupa excesele alimentare de Craciun, organismul are nevoie de detoxifiere.

Pana la Anul Nou puteti incerca salate racoritoare care va vor elimina substantele nocive din organism. Salatele sunt preparate vegetariene clasice care ajuta la mentinerea echilibrului organismului, la eliminarea toxinelor si la pierderea kilogramelor in exces. Va propunem o salata mixta cu iaurt condimentat care aduce aportul de elemente nutritive necesar zilnic si purifica organismul.

150 g morcovi
500 g ciuperci
150 g ceapa verde
2 ridichi
4 linguri ulei de masline
8 linguri otet de vin alb
1 salata mijlocie
1 catel de usturoi
2 cepe mici
5 linguri de mirodenii tocate
200 g iaurt din lapte integral
100 g cascaval

Ceapa si morcovii se taie in felii subtiri. Salata si ridichiile se toaca marunt si se amesteca   intr-un castron. Ciupercile se taie in patru si se prajesc aproximativ cinci minute in ulei incins. Se adauga 4 linguri de otet si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper. Cepele si usturoiul taiate marunt se amesteca cu iaurtul si cu restul de otet si se condimenteaza. Ceapa, salata, morcovii si ciupercile se amesteca cu sosul de iaurt. Salata se orneaza cu bucati de cascaval. Ridichile contin o substanta usor amaruie bogata in nutrienti, ce ii da salatei un gust usor acru-amarui racoritor.

Ana Macovei

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate