Salata a la Rodica Popescu Bitanescu

Timp estimat de citire0 minute, 32 secunde

Salata pe care o fac eu si v-o recomand cu toata caldura este o salata in straturi.
Prietenii apropiati au numit-o “Salata Rodica” si ma roaga sa le-o fac de cate ori ne intalnim. Cum as putea sa-i refuz? Ca sa o pregatiti aveti nevoie de: ceapa tocata, un strat de branza de vaci, un pic de maioneza, doi-trei castraveciori cruzi sau murati, taiati cubulete, apoi iarasi branza de vaci, trei oua fierte tari, taiate cubulete, doua-trei rosii si ele cuburi si acoperiti totul cu maioneza. Dupa gust puneti sare, piper si daca aveti castraveti cruzi putina lamaie. Este cea mai buna salata din lume.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate