S-au deschis portile celui mai mare turneu de tenis pentru juniori din Romania, Dr. Oetker Junior Trophy 2013!

Timp estimat de citire1 minut, 30 secunde

Duminica, 26 mai 2013, la ora 18:30, a avut loc deschiderea oficiala a turneului european de gradul 1 Dr. Oetker Junior Trophy, cea mai mare competitie Europeana de tenis pentru Juniori pana in 14 ani, organizata in Romania. Este o competitie de top, desfasurata pe zgura, si singura de acest gen din Europa de Est.

La ceremonia, care  s-a tinut in incinta salii Centrului National de Tenis, au participat aproximativ 100 de juniori din 17 tari. La turneu participa 128 de jucatori din: Turcia, Republica Ceha, Romania, Slovacia, Ucraina, Moldova, Elvetia, Belarus, Franta, Germania, Bulgaria, Canada, Austria, Danemarca, Israel, Olanda, Serbia.

La festivitate a luat cuvantul doamna Florenta Mihai, director al turneului si reprezentant al Federatiei Romane de Tenis: “Salutam initiativa Dr. Oetker de a organiza astfel de turnee, pentru promovarea tenisului in randul copiilor. Sunt sigura ca participantii acestor tipuri de turnee vor deveni campionii de maine. Imi doresc ca aceasta competitie sa aiba parte numai de jocuri disputate“.

Directorul general al Federatiei Romane de Tenis, Adrian Rizu a spus: “Ne bucuram ca turneul Dr. Oetker Junior Trophy 2013, cea mai importanta competitie de juniori sub 14 ani organizata in Romania, se afla la a doua editie. Federatia de Tenis a demarat deja proiecte pentru organizarea a cat mai multe evenimente de acest fel. De asemenea, in drumul catre inalta performanta, e nevoie ca parintii sa sustina şi sa incurajeze copii sa faca tenis“, a spus doamna Florenta Mihai, director al turneului.

Va asteptam la Centrul National de Tenis in fiecare zi, de luni, 27 mai 2013, pana duminica, 2 iunie 2013, la vizionarea partidelor de simplu si dublu, de dimineata de la ora 9.00 si pana seara, la ora 18.00.

Pentru mai multe informatii puteti vizita pagina oficiala www.juniortrophy.ro şi pagina de socializare www.facebook.com/TennisJuniorStars

 

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate