S-a inventat imprimanta pentru mancare!

Timp estimat de citire0 minute, 40 secunde

Daca pana acum imprimanta care scotea pe banda rulanta orice fel de mancare iti puteai dori era doar un obiect imaginar, iata ca a venit momentul ca un grup de ingineri sa o transforme in realitate.

Imprimanta pentru mancare functioneaza cu cerneala comestibila, care poate contine orice tip de ingrediente, de la branza topita la aluat subtire pentru prajiturele, mentioneaza Discovery News. Dupa ce iti alegi felul de mancare dorita de pe calculator, tot ce ai de facut este sa incarci cartusele imprimantei cu ingredientele necesare si apoi sa imprimi mancarea pe materiale 3D comestibile.

Imprimanta va fi disponibila pe piata la pretul de 1.000 de dolari, insa producatorii nu specifica nimic legat de calorii sau valoarea nutritionala a alimentelor “imprimate”. Poate peste cativa ani ne vom putea prepara virtual alimentele pentru dieta!

Raluca Mateescu

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate