S-a incheiat editia a treia a Body Mind Spirit Festival!

Timp estimat de citire0 minute, 37 secunde

O oaza de relaxare, frumusete si sanatate la editia a treia a Body Mind Spirit Festival ce a avut loc la Sala Palatului intre 27 si 29 martie.

Peste 70 de firme din intreaga tara au venit la Body Mind Spirit Festival pentru a delecta publicul cu produsele lor. Si nu numai atat! Fideli conceptului Body, Mind, Spirit, organizatorii au abordat in cadrul evenimentului toate aceste trei laturi ale dezvoltarii umane.
In acest sens, Body Mind Spirit Festival a insemnat: expozitie cu vanzare de produse naturale, peste 40 de workshop-uri de dezvoltare personala, precum si nenumarate momente artistice – dansuri, demonstratii de karate si aerobic, muzica, prezentari de moda – ce au incantat vizitatorii.
Pe parcursul celor trei zile de eveniment, peste 10.000 de oameni au trecut pragul Body Mind Spirit Festival!

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate