S-a deschis sala-concept B.Energy

Timp estimat de citire1 minut, 34 secunde

S-a deschis B.Energy, sala-concept aflata in Bucuresti, la intersectia Dacia – Calea Grivitei, ce abordeaza patru mari directii: motivational, nutritie, fitness, estetica. Cele patru concepte au fost gandite si testate pentru a-i motiva pe cei care trec pragul B.Energy, astfel incat acestia sa poata face schimbarea dorita si sa o mentina, in timp ce se simt bine.

Spatiul B.Energy dispune de cabinete de consiliere, masaj, estetica si de un studio rotund, de 130 mp, in care energiile pozitive zboara nestingherite.

O data la doua saptamani sunt organizate, alternativ, cursuri motivationale si de nutritie. Pentru a personaliza si mai mult programul, exista si partea de consiliere individuala pe nutritie. Astfel, oricine poate solicita ajutor specializat pentru a-si schimba stilul de viata, urmand un regim sanatos, supravegheat indeaproape de specialisti. In plus, temele cursurilor pot fi sugerate si de cei care doresc sa se inscrie.

Programele de fitness sunt gandite detaliat, astfel incat sa acopere o gama larga de cerinte si nevoi, si sunt impartite in cinci categorii, astfel:

  1. Tonifiere, cu urmatoarele programe: Power pump, Tone up, ABT, Body rock, Arms expres
  2. Suplete si remodelare, cu urmatoarele programe: Fit ball, Pilates, Stretching
  3. Cardio, cu urmatoarele programe: Dance aerobic, Step aerobic, Fire expres
  4. Flexibilitate si coordonare: Pilates si gimnastica yoga

Partea de estetica B.Energy cuprinde atat tratamente corporale: masaj de relaxare, anticelulitic, cu miere, cu bambus, suedez, terapeutic, cu pietre calde, prenatal si limfatic, cat si servicii de manichiura-pedichiura , incluzand ritualuri SPA, mani-pedi expres (realizata impecabil in doar 10 minute) si unghii tehnice. In plus, coafura expres, realizata intr-un timp foarte scurt, este solutia ideala pentru cele care isi doresc ca parul lor sa arate superb chiar si imediat dupa efortul fizic. Toate serviciile B.Energy Estetic sunt realizate cu produse profesionale.

Echipa B.Energy este formata din specialisti inarmati cu raspunsuri si solutii, oameni cu multa experienta, titrati in domeniile pe care le reprezinta.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate