Varianta print

Cititi in ultimul numar al revistei Slab sau Gras:

Interviu in exclusivitate: Adelina Pestritu

Adelina Pestritu este premianta topului celor mai sexy vedete feminine autohtone, titulatura cu care se mandreste, desi ne-a convins ca are si multe alte calitati. Este o buna gospodina, un model de altruism si dovada clara ca feminitatea sta in atitudine.

Planul de slabit dupa concediu

Un plan de slabit optim presupune o serie de masuri dietetice, combinate cu un program de exercitii fizice sau alte activitati care pot fi realizate in diverse momente ale zilei: plimbare cu bicicleta, alergare in parc, antrenament cardio la sala.

Toate dietele care functioneaza au aceste 10 lucruri in comun

De ce unele programe de slabit dau rezultate si altele nu? Cum sa le identifici pe cele care merita atentia si eforturile tale? Iti vei usura considerabil misiunea de a gasi cea mai buna solutie pentru tine, daca vei tine cont de aspectele pe care le-am pus in evidenta.

Uleiul de cocos, aliment-minune pentru sanatate

In ultimii ani, uleiul de cocos a ajuns sa fie considerat unul dintre cele mai sanatoase alimente. Acest lucru a fost demonstrat in mai mult de 1.500 de studii de cercetare. Uleiul de cocos poate fi folosit atat pentru uz intern, cat si pentru uz extern.

Silent killer: bolile cardiovasculare omoara un roman la fiecare 3-4 minute

Afectiunile cardiovasculare fac ravagii in Romania, cauzand 60% din totalul deceselor inregistrate in ultimii ani. Asta in conditiile in care la nivel european rata mortalitatii atribuita acestor maladii este sub 40%.

Acupunctura: ac de cojocul obezitatii

Daca esti in cautarea unei metode de slabit echilibrate, poti lua in calcul acupunctura. Prin intermediul terapiei cu ace se regleaza digestia si metabolismul, iar pofta de mancare poate fi tinuta sub control.

Detox: 3 meniuri speciale

Pentru o mai buna functionare a metabolismului, ofera-i din cand in cand organismului tau ocazia sa iasa din rutina obisnuita si sa-si restabileasca echilibrul. O cura scurta de detoxifiere reprezinta o optiune excelenta in acest sens. Nu numai ca-ti va impulsiona vitalitatea, dar iti va usura considerabil drumul catre silueta visata.