Varianta print

Cititi in ultimul numar al revistei Slab sau Gras:

Interviu in exclusivitate: Mira

Maria Mirabela Cismaru este o tanara de 24 de ani, care a ajuns la inima publicului prin talent si perseverenta. Mira, mai pe scurt, a cochetat cu muzica inca din copilarie, avand-o drept model pe mama sa. In anul 2012 s-a facut remarcata in urma participarii la emisiunea Vocea Romaniei, iar de acolo cariera ei a inceput sa prinda contur.

 Dieta militara. Ghidul incepatorului

Daca intri cu greu in perechea preferata de blugi si, in general, mai toate hainele par sa fi intrat la apa, ai motive serioase sa-ti indrepti atentia catre dieta militara. Relativ drastica in ceea ce priveste aportul alimentar, reprezinta o interventie in forta impotriva rotunjimilor nedorite.

Cele mai intalnite motive pentru care nu reusesti sa slabesti

„E usor sa slabesti, daca urmezi dieta asta!” sau „Totul tine doar de vointa!” sunt doar cateva dintre cliseele pe care le auzim atunci cand vrem sa slabim. Realitatea este insa putin altfel, pentru ca, in cele mai multe cazuri, un regim alimentar nu este suficient pentru a pierde kilograme.

Alternativele naturale la zahar – Cat sunt de sanatoase?

Unul din ingredientele prezente in alimentele noastre, blamat a fi cauza tuturor relelor, este zaharul. Oamenii se nasc cu o preferinta pentru dulce. Nu vorbesc despre un obicei invatat, cum este preferinta pentru gustul sarat. Ca atare, este greu sa te impotrivesti atractiei pentru alimentele dulci.

7 mantre care te vor ajuta sa iti schimbi complet viata si sa slabesti

O stare de spirit negativa este elementul-cheie in cazul esecului unei diete. Invata sa te iubesti asa cum esti, respecta-te si lasa loc lucrurilor pozitive sa intre in viata ta. De astazi, discutiile pe care le ai cu tine insuti nu vor mai fi negative, ci pline de energie pozitiva si de obiective realizabile.

Recapata-ti energia! Plan de 3 zile

Daca simti ca te lasa puterile si abia te mobilizezi sa faci lucrurile marunte de zi cu zi, inseamna ca ai nevoie urgenta de o resetare a ceasului intern al organismului. Din fericire, e mult mai simplu decat pare!

Ce bauturi alcoolice fac bine organismului si cum trebuie consumate?

S-a spus pentru mult timp ca anumite bauturi alcoolice, lipsite de chimicale si consumate corect, nu doar ca te fac sa uiti de grijile cotidiene, ci iti prelungesc viata cu cativa ani si te feresc de anumite afectiuni. Convingerea populara e ca un pahar de vin rosu sau o gura de palinca de prune, curata si din sursa sigura, functioneaza ca un antibiotic asupra organismului si te face nu doar mai vesel, ci si mai sanatos. Care este, insa, adevarul?

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate