Varianta print

Cititi in ultimul numar al revistei Slab sau Gras:

Alina Eremia: “Slabitul tine de motivatie si disciplina

Alina Eremia ne place, fara doar si poate, din multe considerente si, în special, pentru aparitiile absolut impecabile. Ca orice femeie care se respecta si pentru ca îsi asuma statutul de persoana publica, Alina acorda o mare atentie felului în care arata, pentru asta facand toate eforturile necesare. Chiar si în sezonul simbolurilor si tentatiilor în care se resusciteaza poftele de odinioara.

Reguli de buna purtare la masa de Sarbatoare

Bunatati care mai de care mai apetisante ne ispitesc în aceasta perioada, în care, ce-i drept, avem atatea ocazii sa întindem mese pantagruelice. În acest context predispozant la abuz culinar, sa avem un cod de bune practici este prioritar!

Momentul ideal pentru amidonoase

De-a lungul timpului, amidonoasele au fost cand îngeri, cand demoni. Au existat destule voci care au pledat vehement împotriva consumului lor, dar si unele care s-au mobilizat în spijinul acestora. Nu-i de mirare ca multi dintre noi am ramas în confuzie…

Cat ne îngrasam de fapt de sarbatori si ce e de facut ca sa slabim apoi?

Mesele pline de mancaruri traditionale, paharele cu bauturi alcoolice si momentele din preajma sarbatorilor petrecute alaturi de prieteni si de familie reprezinta pentru romani unele dintre clipele cele mai placute din an. Dar, cum dupa distractie vine nota de plata, imediat ce sarbatorile trec, acul cantarului va produce o gramada de neplaceri.

Tipurile de sare – Cat de diferite sunt în realitate?

Sarea este un ingredient important în majoritatea preparatelor culinare. Pe langa faptul ca adauga aroma mancarii, aceasta este folosita drept conservant alimentar si poate ajuta la stoparea dezvoltarii bacteriilor.

Top 10 curiozitati despre ciocolata

Pe scurt, ne face viata mai dulce. Ne rasfata simturile si ne ajuta sa ne ridicam moralul atunci cand acesta este sub nivelul marii, declansand aproape instantaneu un amplu val de serotonina, acel pretios neurohormon responsabil de starea noastra de bine. Nu întamplator, pentru multi dintre noi, ciocolata este sinonima cu fericirea.

Psihologia învingatorului si pierderea în greutate

Pentru a putea iesi învingator dintr-o provocare, aici incluzand si încercarea de a tine o dieta de slabit, este nevoie sa apelezi la anumite aptitudini de care dispui, acestea fiind diferite în functie de o serie de variabile interpersonale. Este nevoie sa-ti constientizezi atuurile si sa te mobilizezi, punandu-le la treaba.

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate