Varianta print

Cititi in ultimul numar al revistei Slab sau Gras:

Interviu: Geanina Ilieș

Pe Geanina Ilieș o știm de la pupitrul știrilor sau din competiția din „Ferma – un nou început”, difuzată pe Pro TV.  Ulterior, frumoasa prezentatoare a devenit „pețitoare” într-una dintre cele mai urmărite emisiuni, „Gospodar fără pereche”.  Dincolo de activitatea publică, Geanina și-a clădit un business în domeniul frumuseții, deținând un salon în care femeile se pot relaxa și își pot face diverse proceduri de înfrumusețare și masaje.

Cât poți slăbi într-o lună

În ziua de azi am ajuns să nu prea mai avem disponibilitate pentru demersuri ce necesită disciplină și, mai ales, răbdare. Tocmai de aceea, de cele mai multe ori atunci când se pune problema alegerii unui program de scădere în greutate, interesul se îndreaptă, cu prioritate, către cifre: câte kilograme și în cât timp.

Cele mai frecvente greșeli care te fac să te îngrași după o cură de slăbire

Cine a trecut prin experiența curelor de slăbire știe că, atunci când încerci să scapi de kilograme, nu cura în sine este cea mai dificilă, ci perioada de după, adică menținerea. O glumă bună, care relevă un adevăr frustrant, spune: ”Kilogramele pierdute sunt precum câinii de companie. Întotdeauna găsesc drumul înapoi spre casă”.

Pofta de dulce: cum o ții în frâu și când devine periculoasă

 Să-ți satisfaci pofta de dulce cu o bucată de ciocolată, din când în când, este cât se poate de normal. Ce te faci, însă, când pofta nu dispare după una-două bucăți de ciocolată și, chiar dacă dispare, revine după câteva ore, zi de zi? În astfel de situații, organismul tău este în pericol, iar faptul că-ți pierzi silueta este cea mai mică dintre probleme.

Regimul carnivor

Pericolele unei diete în trend

Deși au fost evidențiate nenumărate avantaje ale unei alimentații bazate pe plante, care este benefică atât pentru oameni, cât și pentru planetă, exista semeni de-ai noștri care s-au gândit să pună la punct o dietă diferită. Unde singurele alimente sunt carnea de diferite tipuri, ouăle și foarte puține produse lactate.

Toată ziua la birou? Iată ce trebuie să faci ca să slăbeşti la job

Statul pe scaun prea mult timp poate avea numeroase efecte nocive asupra sănătăţii tale. Printre ele obezitatea, creşterea tensiunii arteriale şi a colesterolului, glicemia crescută sau excesul de grăsime corporală în jurul taliei. Toate acestea pot duce în timp la sindromul metabolic, un cumul de factori care creşte riscul apariţiei bolii cardiace ischemice şi a diabetului.