Varianta print

Cititi in ultimul numar al revistei Slab sau Gras:

MasterChef X 3 Sănătate în farfurie

Pasiunea pentru gătit și gusturi rafinate a adus împreună trei personalități diferite într-unul dintre cele mai de succes show-uri culinare de divertisment din lume. Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru și cunoscutul artist și expert în vinuri, Cosmin Tudoran, sunt cei trei jurați MasterChef ai noului sezon, difuzat de PRO TV.

5 regimuri în vogă: plusuri și minusuri

Există o multitudine de programe de slăbit și diete, care promit să ne ajute să obținem silueta de vis. Problema este că în foarte multe privințe acestea nu doar că diferă, ci se și contrazic, ceea ce creează confuzii și face alegerea și mai grea.

Cum slăbesc bărbații și cum slăbesc femeile

Când un cuplu decide să slăbească împreună folosind aceeași dietă și urmând același program de sport, se întâmplă, aproape inevitabil, următorul lucru: el slăbește mai mult, mai rapid și cu efort mai puțin față de ea. Ținând cont și de faptul că femeile se îngrașă mai ușor decât bărbații, am putea spune fără ezitare că, din acest punct de vedere, natura a fost nedreaptă cu sexul frumos.

Și totuși… de ce nu slăbești deși încerci?

Pentru că sunt sigură că ai venit cu câteva kilograme în plus din vacanță, vreau să mă ocup puțin de curele de slăbire. De data asta, mi-am propus să văd de ce multe dintre ele nu merg. Te chinuiești, renunți, suferi și rezultatele se lasă așteptate? Știu că încerci să găsești țapi ispășitori…

Alimentele toamnei, perfecte pentru a pierde kilograme

Odată cu venirea toamnei, pieţele sunt pline de legume şi fructe care îţi vor revitaliza organismul şi care te vor ajuta să slăbeşti. Nu există un moment mai bun să îţi schimbi alimentaţia, stilul de viaţă şi să începi să mănânci sănătos. Pline de vitamine şi minerale, dar sărace în calorii, aceste alimente dau startul schimbării.

Vrei să devii vegetarian? Evită aceste erori!

Dacă ai ajuns într-un punct al vieții tale în care simți că trebuie să faci mai mult pentru sănătatea ta, dar și a planetei, luarea în considerare a vegetarianismului reprezintă un pas firesc. Comunitatea științifică are destule dovezi că acesta servește cu succes ambelor cauze.

Aliații imunității de fier

Odată cu modificările de umiditate și coborârea mercurului din termometre, sistemul nostru imunitar este sub un asalt continuu, motiv pentru care trebuie să primească întăriri în regim de urgență. Încep să bântuie virozele!

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate