Varianta print

Cititi in ultimul numar al revistei Slab sau Gras

 

Coperta
Ela Rose: „Am slabit cu mult sport si putina mancare”
Cunoscuta si la nivel international de cand piesa ei, marca David Deejay, „I Can Feel”, a devenit hit in aproape toata Europa, Ela Rose revine pe val in 2015! Am vrut sa aflam cum se mentine in forma, care sunt trucurile ei de slabit si, bineinteles, ce surprize ne pregateste. Va invitam sa o descoperiti pe Ela Rose in interviul pe care ni l-a acordat!
 
 
10 trucuri de slabit pe care sa le aplici in bucatarie
Slabitul incepe din farfurie, asa ca este important sa-ti organizezi ritualurile din bucatarie astfel incat sa te sprijine in procesul de slabire. Aceste zece trucuri sustin scaderea in greutate si iti usureaza semnificativ munca! Incearca-le si tu!
 
 
Dieta Back to Basics: slabeste simplu si natural!
Atunci cand ai multe kilograme de dat jos, o dieta rapida nu este o alegere chiar indicata. In schimb, te ajuta un regim de viata pe care sa-l urmezi mai mult timp, pana cand ajungi la greutatea ideala, astfel incat sa nu te mai ingrasi niciodata! Descopera dieta Back to Basics, un program de slabit care te poate ajuta sa scapi de 16 kg in 6 luni!
 
 
Program intensiv de sculptare a abdomenului
Mai avem ceva vreme pana la sezonul costumelor de baie, insa cu siguranta te-ai simti mai bine in pielea ta daca ti-ai pregati din timp abdomenul pentru sezonul cald! Alaturi de Eliza Luca, fosta campioana internationala la gimnastica si director sportiv Club Moving Romania, iti vom oferi un program intensiv pentru sculptarea abdomenului!
 
 
Trei mese pe zi - ghid pentru oamenii ocupati
In ziua de azi, cand oamenii devin tot mai ocupati si aloca tot mai putin timp meselor, respectarea unui program alimentar devine o adevarata provocare. Nu este usor sa faci o schimbare radicala in meniu din prima incercare, dar iti recomand sa pui sfaturile in aplicare intr-un interval mai lung de timp astfel incat organismul sa se adapteze de la sine acestor cerinte.
 
 
Virgil Manescu – o gazda perfecta in „Iadul Bucatarilor”
Virgil Manescu, de profesie somelier si consultant in alimentatie publica, este gazda absoluta la „Hell’s Kitchen – Iadul bucatarilor”, show-ul pe care il puteti urmari lunea si martea de la 20.30 pe Antena 1. Virgil ne-a vorbit despre jobul de director de restaurant, despre experienta de somelier, dar si despre restaurantele din perioada interbelica.
 
catena