Varianta print

Cititi in ultimul numar al revistei Slab sau Gras:

 

Coperta

Slabeste rapid cu dieta Cambridge

Dieta Cambridge nu este un regim de slabit potrivit pentru oricine. Daca ai probleme de sanatate, este important sa consulti un medic inainte. Dieta Cambridge ofera rezultate spectaculoase, insa sacrificiile sunt pe masura!

Antreneaza-ti mintea pentru slabit!

Crezi ca mancatul excesiv si sedentarismul sunt cele mai mari piedici in calea slabitului? Oamenii de stiinta americani te contrazic: creierul este, de fapt, cel mai mare inamic al slabitului si, din pacate, doar foarte putini dintre cei care vor sa slabeasca sunt constienti de acest lucru.

Eco, bio, organic – care sunt diferentele?

Auzi foarte des in media de produsele bio. In magazine exista astazi raioane speciale unde sunt vandute legume cultivate organic. Inca si mai mult, citesti ca un actor cunoscut si-a facut o casa eco. Termenii acestia te arunca in confuzie pentru ca nu iti dai seama daca ei semnifica acelasi lucru sau sunt notiuni diferite.

Metoda Fitnext: meniul pentru o saptamana

Lupta cu kilogramele in plus cunoaste o noua turnura, odata cu lansarea unei strategii pe termen lung, care are drept obiectiv principal trasformarea corpului intr-o „masinarie” de topit grasimi. Vorbim de Fitnext, un program alimentar si de antrenament complex, adaptat situtiilor particulare, cu un numar al adeptilor in continua crestere.

 
 

Orezul: cat de sanatoasa este cea mai cultivata cereala

Orezul este o planta cerealiera despre care unii pretind ca ar fi cea mai veche din aceasta familie, cel putin de cand omul a devenit sedentar si a inceput sa cultive cereale. Exista dovezi arheologice stravechi care o demonstreaza. Iar astazi este prima cereala consumata de om pe mapamond, mai ales datorita faptului ca este „painea” chinezilor si indienilor.

 
 

De la obezitate morbida la un corp atletic

Dupa o luga perioada de haos total si abuzuri alimentare, americanul Ross Gardner ajunsese sa cantareasca, la 39 de ani, aproape 180 de kg. Lucrurile ar mai fi continuat asa, daca n-ar fi fost zdruncinat puternic de un incident neplacut la aeroport, care l-a facut sa gaseasca vointa necesara pentru a iesi din cercul vicios.

 
catena
Link