Revelion la Restaurantul 1001 de nopti

Timp estimat de citire0 minute, 57 secunde

Restaurantul 1001nopti aduce conceptului de Revelion o noua infatisare ce presupune imbinarea neobisnuita a decorului oriental, influente de saxofon, muzica live, delicii libaneze si internationale la care se adauga efervescenta unui nou an.

Alatura-te unui Revelion care-ti poate incanta gusturile rafinate, dorinta de a dansa, pofta de a fi spontan dar si prietenii alaturi de care iti vei pune prima dorinta din 2014.

Alege un Revelion cu stil, alege 1001 nopti!

Despre Restaurantul 1001 de nopti

Restaurantul 1001 Nopti este mediul intim in care poti degusta cele mai rafinate preparate libaneze in dulcea companie a vinurilor innobilate de vreme, care fac parte din colectii consacrate. Bucataria libaneza este sinonimul bucatariei sanatoase din zona Mediteranei deoarece se bazeaza din abundenta pe fructe, legume, peste proaspat si fructe de mare in general, libanezii evita grasimile animale, puiul fiind preferat altor tipuri de carne.

Lounge-ul 1001 Nopti denota o ambianta rafinata, intr-o impletire perfecta de servicii, muzica si bauturi fine si cocktailuri de exceptie, pe care nu multi au sansa sa le incerce, iar sound-ul buddha-bar intretine atmosfera, acolo unde stilul si ambientul se intalnesc intr-o armonie perfecta

1001 de Nopti

Str. Ion Brezoianu, nr. 8, Bucuresti; Pentru rezervari: 0746.171.111 www.1001-nopti.ro

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate