Respir Usor impotriva sforaitului

Timp estimat de citire0 minute, 26 secunde

Sforaitul afecteaza peste 40% dintre adulti, potrivit unei statistici mondiale, iar multi dintre acestia sunt supraponderali. Pentru a veni in ajutorul lor, compania GlaxoSmithKline lanseaza in Romania un produs simplu de utilizat si eficace impotriva sforaitului.Benzile nazale RespirUsor nu contin substante medicamentoase, nu trebuie cumparate cu reteta medicala si sunt foarte usor de folosit. RespirUsor este o banda nazala adeziva cu lamele flexibile, care si-a dovedit capacitatea de a ameliora instantaneu congestia nazala si de a reduce sau elimina sforaitul in cazul a 75% dintre persoanele care au aceasta problema.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate