Reintinerirea mainilor, noul trend in chirurgia estetica

Timp estimat de citire0 minute, 47 secunde

O noua gaselnita in chirurgia estetica este reintinerirea mainilor.
Indiferent la cate interventii chirurgicale va supuneti, mainile sunt
intotdeauna cele care va tradeaza adevarata varsta.Trecerea anilor face ca elasticitatea pielii sa se diminueze si capacitatea acesteia de a produce acid hialuronic sa scada. Ca urmare a scaderii productiei de acid hialuronic, responsabil de „legarea” moleculelor de apa, pielea capata un aspect uscat, subtire si flasc. Degradarea colagenului este un alt factor responsabil de afectarea pielii din zona mainilor, deoarece provoaca scaderea tonusului si a elasticitatii acesteia. Potrivit dr. Calin Dobos, medic specialist in chirurgie faciala si in chirurgie plastica in cadrul Clinicii Hyperion din Galati si a Centrului Medical Focus din Bucuresti, intinerirea mainilor se poate realiza prin injectarea, fie de acid hialuronic, fie de grasime proprie.  Efectul acidului hialuronic dureaza intre 9 si 12 luni, in timp ce, in cazul injectarii de grasime proprie, aceasta se resoarbe in proportie de 50%, in 24 de luni.
 


Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate