Regimul Fricker

Timp estimat de citire1 minut, 22 secunde

Regimul Fricker este recomandat persoanelor care doresc sa slabeasca in mod gradual. Fiind o dieta echilibrata din punct de vedere al aportului de glucide, proteine si lipide, aspect foarte apreciat de nutritionisti, metoda este conceputa a fi urmata cel putin sase luni.

        In ultima sa carte, medicul Fricker stabileste doua programe de reducere a greutatii, diferentiate de rapiditatea cu care se slabeste. Cea mai rapida dintre cele doua diete este HSD (High Speed Diet), ce presupune eliminarea din alimentatie numai a zaharurilor cu actiune lenta.

        Numarul de calorii zilnic este recomandat in functie de kilogramele in plus, de talie si de greutatea la care doresti sa ajungi. Tranzitia la alimentatia normala se realizeaza printr-un regim de 2 400 kilocalorii, ce ar trebui urmat si dupa incetarea dietei, pentru mentinerea greutatii.

Meniul zilnic in regimul Fricker

Mic-dejun:

Crema de brânza saraca in grasimi – 200 g;

Un iaurt natural degresat – 150 g;

Un fruct.

Prinz si Cina:

Antreu: salata sau supa degresata de legume – 200 g;

Felul principal: 200 g de peste sau 150 g de carne sau 4 oua, alaturi de cel putin 200 g de legume si o lingura de ulei de masline. Alimentele pot fi consumate sub forma de salata sau gatite. 

Un iaurt (150 g) sau un fruct.

        Majoritatea dietelor te ajuta sa slabesti, dar statisticile arata ca, pe termen lung, multe dintre ele sunt ineficiente, kilogramele pierdute fiind recuperate dupa intreruperea lor. Pentru a ramâne supla, trebuie sa manânci echilibrat, sa urmezi o dieta saraca in grasimi, iar portiile sa fie mici.

 

Adina RADU

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate