Re-code, produs premium pentru slabit

Timp estimat de citire0 minute, 26 secunde

Re-code este un supliment alimentar care contribuie la re-echilibarea hormonala a femeii de peste 30 de ani.

Restabilirea echilibrului permite, de fapt, re-codificarea mesajelor estrogenilor cu dirijarea distributiei maselor de tesut adipos. Avantajele administrarii Re-code sunt reprezentate de efectul natural de detoxifiere, antioxidare si remineralizare, reechilibrare hormonala, stimulare a sistemului imunitar si a fermitatii pielii. Produs 100% natural. Certificatele de garantie pe care le ofera firma Zuccari si testele `n laboratorul Universitatii din Pavia, Italia, asigura ca nu exista contraindicatii sau reactii adverse. Produsul este disponibil în farmaciile Catena.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

  1. 1**1**e spune:

    am folosit acest produs si am slabit 10 kg in 4 luni si jumatate sunt foarte incantata si l-as recomanda tuturor doamnelor plinute

Politica de confidentialitate