Promotie in Catena: XL-S Medical Fat Binder – Rezultat Garantat sau Banii Inapoi

Timp estimat de citire0 minute, 35 secunde

In perioada 06 iulie 2012–31 august 2012, in farmaciile Catena se desfasoara promotia „XL-S Medical Fat Binder – Rezultat Garantat sau Banii Inapoi”.

In aceasta promotie este inclus produsul XL-S Medical Fat Binder in pachetul promotional 2+1 gratis, sau orice 3 produse XL-S Medical Fat Binder achizitionate separat in decursul unei luni, disponibile pe www.omega-pharma.ro si in farmaciile participante, care le comercializeaza si care accepta participarea si sustinerea acestei promotii.

Promotia consta in returnarea contravalorii pachetului promotional 2+1 gratis achizionat sau a 3 produse XL-S Medical Fat Binder achizitionate separat in perioada promotiei, catre cumparatorii care nu sunt multumiti de performantele acestora.

Regulamentul oficial al promotiei este disponibil pe site-ul www.infopromotii.ro si pe site-ul www.omega-pharma.ro.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate