Prin dans, Nestlé Fitness si C.R.B.L promoveaza un stil de viata echilibrat

Timp estimat de citire0 minute, 44 secunde

In perioada 18-23 mai, Nestle Fitness si C.R.B.L, cunoscutul membru al trupei Simplu, au promovat stilul de viata sanatos prin dans in aer liber.In perioada 18-23 mai, Nestle Fitness si C.R.B.L, cunoscutul membru al trupei Simplu, au promovat stilul de viata sanatos prin dans in aer liber.Timp de o saptamana, in Bucuresti, in parcuri si in fata campusurilor universitare, oricine a putut vedea o noua coregrafie a lui C.R.B.L si s-a putut alatura trupei de aerobic pentru cateva minute de miscare si buna-dispozitie. „Avem cu totii un ritm de viata alert dar nu trebuie sa renuntam la miscare chiar daca nu ajungem la sala de fitness sau nu luam lectii de dans. Miscarea nu este doar pentru profesionisti, fiecare dintre noi trebuie sa faca zilnic minim 30 de minute de exercitii fizice”, declara C.R.B.L.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate