Prietenul cel mai bun al omului te ajuta sa te mentii in forma

Timp estimat de citire0 minute, 38 secunde

Persoanele care au ca animal de companie unul sau mai multi caini au cu 34% mai multe sanse sa faca zilnic miscare, demonstreaza un nou studiu de la Universitatea din Michigan.

Fiind animale foarte sociabile si jucause, cainii adora sa fie scosi in aer liber in fiecare zi, unde sa alerge si sa se plimbe in voie, asa ca de ce alt motiv mai ai nevoie pentru a-ti lua si tu, impreuna cu el, portia de miscare? Studiul arata ca plimbarea zilnica a catelului timp de cel putin un sfert de ora are efecte pozitive in special pentru persoanele varstnice (peste 65 de ani), care nu au un stil de viata suficient de activ, insa beneficiile miscarii nu vor intarzia sa apara, indiferent de varsta pe care o ai.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate