Pretul obezitatii: 147 miliarde dolari

Timp estimat de citire0 minute, 24 secunde

Bolile legate de obezitate reprezinza aproape 10 procente din toate cheltuielile medicale din SUA, adica circa 147 miliarde de dolari pe an, arata cercetatorii americani.

Se subliniaza ca persoanele obeze cheltuiesc cu 40% mai mult, sau 1429 dolari pe an pentru costuri medicale decat persoanele normale in greutate. Thomas Frieden, directorul Centrului de Control si Prevenire a Bolilor, declara ca obezitatea trebuie combatuta la nivelul societaţii. Peste 26 procente dintre americani sunt obezi, inregitrandu-se o rata de crestere a cheltuielilor medicale cu acestia de 89% din 1998 in 2006.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate