Pret special la trei servicii de estetica la B.Energy Body & Mind Fitness

Timp estimat de citire2 minute, 20 secunde

Iarna aceasta, la centrul-concept B.Energy, serviciile de estetica sunt afectate de temperatura prin… scaderea drastica a preturilor: sedintele de masaj, manichiura SPA, spalat + coafat, 45 lei fiecare.

Masaj – 50 minute, 45 lei

Indiferent ca alegi o sedinta de masaj de relaxare ori una de remodelare, pretul este neschimbat: 45 lei. Masajul anticelulitic cu bambus, cel de tonifiere, masajul terapeutic, cel prenatal, drenajul si masajul de relaxare sunt serviciile de estetica perfecte pe timp de iarna – pielea este hidratata in profunzime datorita produselor profesionale speciale, de cea mai buna calitate, pe care le utilizeaza specialistii in tratamente corporale, in timp ce pielea este tonifiata, ingrijita, intinerita, cu fiecare atingere.

Spalat + coafat, aproximativ 45 minute, 45 lei

Si pentru ca perioada de iarna vine cu petreceri, este un “must” ca parul sa arate impecabil! Produsele profesionale folosite sunt special selectionate pentru fiecare tip de par si pentru a ajuta cuticula sa ramana hidratata, firul suplu si matasos, chiar pe timp de iarna, cand vantul si temperaturile scazute pot afecta structura parului.

 

Manichiura SPA – 30-40 minute, 45 lei

Nail SPA reprezinta un sistem complet de ingrijire, pentru un rezultat simplu: unghii superbe. Acest sistem imbina perfect beneficiile uleiurilor esentiale si extractelor de plante cu aromaterapia. Produsele sunt destinate atat unghiilor normale, cat si unghiilor care au nevoie de atentie speciala. Diagnosticarea tipului de unghie este un prim pas in alegerea tratamentului corespunzator. Fie ca vei simti aromele de lotus, lavanda sau trandafir, toate produsele contin substante active, ce protejeaza mainile si unghiile, foarte potrivite pentru utilizarea pe timp de iarna. Printre acestea enumeram laptele, mierea, untul de mango si cocos, dar si cristalele ultrafine de zahar de migdale, biotina, calciul, aloe vera – toate acestea vin in intampinarea diferitelor cerinte legate de ingrijirea unghiei si a cuticulei. Cuticula nu se taie.

Atat unghia, cat si cuticula beneficiaza de aportul de sanatate rezultat in urma folosirii acestor tratamente. Gelul pentru cuticule curata si hidrateaza in acelasi timp. Ulterior, peelingul cu zahar de migdale curata unghiile si cuticula crescuta in exces, iar baia cu miere de albine aduce un aport esential de substante nutritive, de asemenea foarte potrivit pe timp de iarna.

Cine? Echipa de estetica www.benergy.ro

Ce? Promotie masaj, manichiura SPA, spalat + coafat – 45 lei fiecare

Unde? La sala-concept B.Energy Body & Mind Fitness (http://benergy.ro/contact/)

Cand? Pana la 15 ianuarie

Despre B.Energy Body & Mind Fitness, pe scurt:

Sala-concept abordeaza patru mari directii: motivational, nutritie, fitness, estetica. Cele patru concepte au fost gandite si testate pentru a-i motiva pe cei care trec pragul B.Energy, astfel incat acestia sa poata face schimbarea dorita si sa o mentina, in timp ce se simt bine.

Spatiul B.Energy dispune de cabinete de consiliere, masaj, estetica si de un studio rotund, de 130 mp, in care energiile pozitive zboara nestingherite.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate