Prajit nu inseamna intotdeauna daunator

Timp estimat de citire0 minute, 20 secunde

Nu exista nicio indoiala cu privire la faptul ca atunci cand prajim diferite alimente le oferim un plus de calorii.Aflati ca daca mancati sanatos nu inseamna ca trebuie sa abandonati mancarurile prajite. Mancarea pe care alegeti sa o prajiti poate absorbi mai putin ulei daca este prajita in mod adecvat. Este recomandat sa lasati uleiul la prajit pana cand atinge temperatura de 360 – 375 grade.

Mai multe… TheNewYorkTimes

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Niciun comentariu