Peroni Nastro Azzurro aniverseaza 50 de ani de eleganta in stil italian

Timp estimat de citire1 minut, 36 secunde

Anul acesta, Peroni Nastro Azzurro, berea premium italiana numarul unu in lume, aniverseaza 50 de ani de eleganta in stil italian prin organizarea Anniversario Peroni, evenimentul care a recreat lumea fascinanta a anilor ’60, o perioada a viselor implinite, a elegantei si a stilului.

Evenimentul a reunit designeri, artisti, actori, muzicieni, fotografi, oameni pasionati de povestea din spatele brand-ului Peroni. In cadrul Anniversario Peroni au fost dezvaluite lucrarile artistilor implicati in proiectul Instalart/ Obiect/ 001 Inspired by Peroni, având ca inspiratie istoria brand-ului si Italia anilor ’60.

Inspired by Peroni

Pentru a aduce in actualitate elemente simbol din lumea Peroni, in luna martie a fost lansat proiectul Instalart/ Obiect/ 001 Inspired by Peroni, având drept scop sustinerea si promovarea artelor  tridimensionale (sculptura, obiect si land art). Sapte designeri romani renumiti implicati in proiect (Vladimir Setran, Nicolas Ciuchindel, Sebastian Barlica, Marcel Klamer, Ion Setran, Mihai Popescu si Stefan Barutcieff) au realizat obiecte de design inspirate de Peroni si de Italia anilor ’60. Lucrarile finale au fost expuse aseara in cadrul evenimentului Anniversario Peroni iar demersul artistic din spatele acestora a fost explicat pe larg.

La Dolce Vita

Stilul italian, indiferent ca vorbim de domenii precum design, fashion, arhitectura, arta, muzica etc, si-a pus amprenta asupra artei din intreaga lume. In acest context, Peroni Nastro Azzurro este berea special creata intr-o perioada in continua schimbare, faimoasa La Dolce Vita, simbolul suprem al unui lifestyle avangardist si elegant. De-a lungul timpului, Peroni s-a dovedit a fi un brand cheie privind implicarea si sustinerea initiativelor artistice marcate prin stil si eleganta, pastrandu-si autenticitatea si caracterul bine definit de la o generatie la alta.

Pentru mai multe informatii despre proiectul Instalart/ Obiect/ 001- Inspired by Peroni puteti accesa: http://www.instalart.ro/, https://www.facebook.com/InstalArt3D, http://www.peroniitaly.ro/ si https://www.facebook.com/PeroniRomania sau http://www.peronidiario.ro/,  jurnalul oficial Peroni, actualizat zilnic cu opinii, interviuri, materiale dedicate.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate