Pedaleaza pentru inima ta

Timp estimat de citire0 minute, 48 secunde

Fundatia Romana a Inimii organizeaza crosul „Pedaleaza pentru inima ta!” vineri, 8 iulie 2011, ora 18.00, în parcarea Pavilionului H – Parcul Herastrau.

Plimbarea pebicicleta va avea startul la ora 18.30 cu traseul Soseaua Kiseleff – Piata Victoriei – Bulevardul Aviatorilor – Piata Charles de Gaulle – Bulevardul Maresal Constantin Prezan – Soseaua Kiseleff – Parcul Herastrau (Parcarea Pavilionului H).

Participanti pot veni cu bicicleta proprie sau,împreuna cu Asociatia Green Revolution, li se poate pune una la dispozitie gratuit.

Bicicletele pot fi închiriate dintr-un punct special amenajat în parcul Herastrau – intrarea Charles de Gaulle – zona Baraka. Doritorii sunt rugati sa ne trimita un email la office@romanianheart.ro  cu  nume, prenume, seria si numarul buletinului pana joi, 7 iulie 2011. Bicicletele vor putea fi ridicate în baza cartii de identitate, în limita numarului disponibil.

Pentru mai multe detalii accesati  www.romanianheart.ro sau  pagina de facebook a Fundatiei Romane a Inimii.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate