Parfumul care te ajuta sa slabesti: aroma lui iti taie pofta de mancare

Timp estimat de citire:0 minute, 58 secunde

Lupta cu kilogramele in plus a atins o noua frontiera odata cu inventarea parfumului „Prends-moi”, un produs neurocosmetic revolutionar, bazat pe aromoterapie. Aroma lui speciala, pusa la punct dupa indelungi cercetari, stimuleaza anumite zone din creier, responsabile de senzatia de placere si satietate. 

Parfumul cu efect de slabire este produs de firma franceza de cosmetice Velds si reprezinta rezultatul mai multor teste in cadrul Centrului de Cercetari Biologice si Experimente Cutanate din Franta. Are o aroma placuta, complexa, cu note proaspete si energizante – o urmare fericita a imbinarii esentelor de bergamota, mandarina, grepfrut, iasomie, ylang-ylang, liliac, paciuli, lemn de santal, vanilie si mosc alb. 

Efect demonstrat: opreste rontaitul

Experimentele realizate pentru verificarea efectului acestui parfum au aratat ca 75% dintre femeile care l-au folosit prezentau o stare de bine vizibila si nu mai simteau nevoia sa rontaie intre mese. Datorita esentelor din compozitie, „Prends-moi” actioneaza ca un calmant, reduce tensiunea nervoasa si alunga gandurile negative care, de cele mai multe ori, se afla la originea alegerilor alimentare nepotrivite. De aici si beneficiul major adus siluetei: un control mai bun asupra dietei si, implicit, asupra numarului de kilograme. 

Natalia Talmacec

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate