Organizatia Mondiala de Gastroenterologie cu sustinerea Danone explica Sindromul Intestinului Iritab

Timp estimat de citire0 minute, 33 secunde

In anul 2008, Organizatia Mondiala de Gastroenterologie (WGO) si Danone au incheiat un parteneriat menit sa informeze consumatorii si profesionistii din domeniul sanatatii cu privire la importanta sanatatii digestive.Anul acesta, in centrul atentiei va fi Sindromul Intestinului Iritabil. Pentru ca anual, in data de 29 mai, WGO sarbatoreste Ziua Mondiala a Sanatatii Digestive, cu suportul Danone, WGO a creat un ghid de evaluare si tratament, o sinteza a tuturor studiilor clinice efectuate privind SII si un chestionar pentru a ajuta medicii in diagnosticarea acestui sindrom. SII este dificil de diagnosticat, deoarece nu exista cauze organice clare.
Danone Romania va ofera gama de iaurturi Activia, pentru reglarea tranzitului intestinal si imbunatatirea confortului digestiv.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate