O digestie usoara cu LaxaNatur, supliment de la Naturalis

Timp estimat de citire0 minute, 30 secunde

Ritmul de viata, obiceiurile alimentare, stresul sunt cativa dintre factorii care pot provoca o digestie lenta si o stare generala de disconfort. Suplimentul LaxaNatur de la Naturalis este util in caz de constipatie acuta si cronica, ajuta la stimularea tranzitului intestinal si la mentinerea tonicitatii fiziologice a tractului digestiv.

Extractul de Siminichie (Senna Fruit Extract 20%) actioneaza la nivelul colului prin interactiune directa asupra celulelor din mucoasa locala. Extractul de Siminichie din compozitia produsului ofera alternativa unei terapii naturale eficiente impotriva acestor tulburari functionale ale tractului gastrointestinal, produsul beneficiind in plus si de o aroma placuta de portocale.

Produs disponibil in farmaciile Catena.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate