Nutritionistii recomanda consumul zilnic de cereale integrale

Timp estimat de citire0 minute, 29 secunde

Cerealele integrale constituie o sursa buna de fibre alimentare, sunt alimente cu un index glicemic mic si contribuie prin aportul vitaminelor si mineralelor pe care le contin, la mentinerea unui echilibru nutritional.Consumul zilnic de cereale integale ajuta la reducerea riscului de aparitie a unor afectiuni cu mare incidenta în randul populatiei în ultimii ani – obezitatea, diabetul zaharat, bolile cardiovasculare si neoplaziile. Permanent preocupata de îmbunatatirea starii de sanatate a consumatorilor, compania Nestlé a îmbunatatit, înca de la începutul anului 2006, profilul nutritional al cerealelor pentru mic dejun cu cereale integrale.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate