Nucile sunt cele mai sanatoase dintre fructele oleaginoase

Timp estimat de citire0 minute, 39 secunde

Oamenii de stiinta de la Universitatea din Scranton au facut o descoperire ce va influenta, cu siguranta, dieta multor persoane: nucile sunt cele mai sanatoase dintre toate fructele oleaginoase.

Daca pana acum toata lumea miza pe migdale, cercetatorii ne asigura ca nucile contin de doua ori mai multi antioxidanti decat migdalele, alunele, arahidele sau fisticul.
Nucile isi pastreaza toate proprietatile atunci cand sunt consumate ca atare, fara a fi prajite, sustin cercetatorii. In plus, nucile sunt gustoase si dau rapid senzatia de satietate, avand un continut bogat in minerale, vitamine si fibre. Studiile anterioare au demonstrat ca un consum regulat de nuci poate reduce riscul aparitiei bolilor cardiovasculare, a anumitor tipuri de cancer, diabetul de tipul 2, precum si a altor probleme de sanatate cauzate de o alimentatie saraca in nutrienti esentiali.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

  1. 1**1**za spune:

    Din pacate cei care sufera cu ficatul nu pot consuma fructe oleaginoase.

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate