Noutati de la Danone

Timp estimat de citire0 minute, 33 secunde

Danone Romania anunta noi lansari de produse, in cadrul unora dintre cele mai cunoscute game ale sale.

 

Danone Romania anunta noi lansari de produse, in cadrul unora dintre cele mai cunoscute game ale sale. Cremosso cu visine si cel cu piersici intampina toamna in haine noi, in varianta de 290 grame. Nutriday Delicios a lansat varianta cu biscuiti, venind in sprijinul parintilor, care au acum la indemana gustarea perfecta pentru copii. Danonino ii surprinde pe cei mici si pe mamici cu o noua varianta de branzica de vaci cu piure de fructe: fructe de padure si pere cu piersici. Casa Buna aduce si ea noutati, lansand Iaurtul Simplu de 290 g.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate