Noile cereale integrale Nestlé Nesquik – o nutritie echilibrata si convenabila

Timp estimat de citire1 minut, 1 secunda

Cerealele integrale sunt o solutie practica pentru parinti de a oferi copiilor un mic dejun hranitor, gratie continutului de vitamine si minerale pentru un bun început al zilei. Usor de preparat, prin simpla lor combinare cu laptele, cerealele integrale sunt în acelasi timp si un mod prietenos de a le oferi celor mici nutrientii necesari, diversele sortimente fiind mereu pe placul copiilor. 

Nestlé a pregatit o noua surpriza întregii familii: acum cerealele integrale Nesquik îi dau laptelui gustul unic Nesquik. Copiii beneficiaza astfel de cereale integrale, calciu si opt vitamine, alaturi de gustul inconfundabil Nesquik. Cea mai buna modalitate de a tine copiii aproape de programul de masa regulat este ca micul dejun sa fie distractiv. Nu doar cei mici îl îndragesc pe Quiky, ci si parintii, deoarece îi pot determina mai usor pe micuti sa nu plece niciodata la scoala sau gradinita fara a lua micul dejun. Pungile de cerealele integrale Nestlé pentru copii, Nesquik si Chocapic, sunt acum si mai accesibile mamicilor, deoarece, începând cu luna ianuarie au fost lansate pe piata pungile “Maxi pack” care contin 50 de grame de cereale integrale în plus, la acelasi pret.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate