Ne intoarcem din vacanta in medie cu 1 kilogram in plus

Timp estimat de citire0 minute, 36 secunde

Potrivit unui studiu recent realizat de cercetatorii americani, oamenii se intorc din vacanta in medie cu 1 kilogram in plus.Acest kilogram este foarte greu de pierdut pe parcursul unui an. Pentru a evita acest lucru, incearca sa iti controlezi mai bine poftele culinare. La mare cautare in timpul vacantei sunt coktailurile alcoolice, inghetatele sau prajiturile.
Cercetatorii ne sfatuiesc sa mancam incet la fiecare masa, iar daca acest lucru ti se pare greu, poti incepe o conversatie cu partenerul pentru a scadea ritmul in care mananci. Cere nota de plata si opreste-te din mancat atunci cand te-ai saturat in proportie de 80%. Nu uita de guma de mestecat de dupa masa! Aceasta este un aliat de incredere in evitarea gustarilor in plus!

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate