Napolact lanseaza doua noi sortimente de smantana

Timp estimat de citire0 minute, 33 secunde

Dincolo de gustul delicios pe care il confera preparatelor, smantana este un aliment deosebit de hranitor, cu o valoare nutritiva ridicata.Este bine de stiut ca smantana are diferite procente de grasime, fiecare sortiment putand fi folosit in functie de preferintele, gusturile si necesitatile noastre. Smantana Prima de la Napolact contine 25% grasime, fiind obtinuta din cel mai bun lapte si prin metode traditionale romanesti. Chiar daca procentul de grasime este mare, smantana Napolact contine lecitina, care ajuta la metabolizarea colesterolului. Smantana Gospodar de la Napolact contine 15% grasime, este  obtinuta din cel mai bun lapte si dupa o reteta traditionala romaneasca, fiind ingredientul perfect, care va da savoare mancarurilor alese.

Stefan Stan

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate