Napolact lanseaza doua noi sortimente de smantana
Dincolo de gustul delicios pe care il confera preparatelor, smantana este un aliment deosebit de hranitor, cu o valoare nutritiva ridicata.Este bine de stiut ca smantana are diferite procente de grasime, fiecare sortiment putand fi folosit in functie de preferintele, gusturile si necesitatile noastre. Smantana Prima de la Napolact contine 25% grasime, fiind obtinuta din cel mai bun lapte si prin metode traditionale romanesti. Chiar daca procentul de grasime este mare, smantana Napolact contine lecitina, care ajuta la metabolizarea colesterolului. Smantana Gospodar de la Napolact contine 15% grasime, este obtinuta din cel mai bun lapte si dupa o reteta traditionala romaneasca, fiind ingredientul perfect, care va da savoare mancarurilor alese.
07.09.2007
2329

Timp estimat de citire:
0 minute, 33 secunde
De ce este indicat să-ți schimbi regimul de slăbire
13.09.2021