Miss Univers si preocuparile ei

Timp estimat de citire0 minute, 53 secunde

Dominicana Amelia Vega, Miss Univers 2003, a marturisit ca este preocupata de femeile afectate de anorexie si de bulimie. Ea doreste sa sustina actiuni speciale pentru combaterea acestor tulburari. 

Amelia, desi este cistigatoarea celui mai mare concurs de frumusete, declara ca nu este de acord cu impactul pe care aceste concursuri il au asupra fetelor care nu ating standardele de 90-60-90. Dominicana este constienta ca multe fete tinere recurg la eforturi inumane, printre care si infometarea, pentru a ajunge suple precum modelele lor. “Marea problema este ca adolescentele vad un prototip in reginele frumusetii si cred ca cea mai buna metoda de a fi asemenea modelelor lor este anorexia”, sustine  cea mai frumoasa femeie a anului 2003.

Vegas considera indispensabila pentru aceste tinere initierea unor programe sanitare de educare prin care sa fie explicata importanta unei alimentatii echilibrate. Amelia Vega este  preocupata, de asemenea, de copiii cu cancer, SIDA si de copiii care au suferit arsuri in urma unor incendii. Ea face vizite regulate la spitalele unde sunt tratati micutii.

Ana Macovei

 

 


Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate