Milka, cea mai fina ciocolata din Alpi te invita sa spui: Multumesc!

Timp estimat de citire0 minute, 37 secunde

Kraft Foods Romania a lansat pralinele Milka Thank You. Promovarea acestora a fost construita in jurul platformei digitale www.milkathankyou.ro ce are rolul de a incuraja consumatorii sa-si exprime mai des sentimentele de recunostinta.Site-ul www.milkathankyou.ro ofera utilizatorilor sai un instrument interactiv si util pentru a-si arata recunostinta si a multumi intr-un mod inedit celor din jur. Mai mult, participantii se pot inscrie in concursul desfasurat pe site – trebuie doar sa trimita e carduri de multumire celor dragi si au posibilitatea de a castiga zilnic premii cu care sa-i surprinda pe acestia. Cei trei norocosi castigatori ai fiecarei zile primesc doua cutii de praline Milka Thank You, dintre care una va fi livrata direct persoanei dragi, impreuna cu un mesaj de multumire.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

  1. 1**1** spune:

    ma numesc florin mihai am 15 ani
    si vin cu o mare rugaminte la dumneavoastra. vin sarbatorile de iarna craciunu mos-nicolae si revelionu, iar noi nu avem ce pune pe masa . tata nu lucreaza doar mama, si lucreaza la matura pe strada in frig si ger pentru 500 de lei pe luna.tata este operat la picior are 2 tije in picior, si doua operatii la picior.din banii acestia mama trebuie sa plateasca datoriile la magazin , datoriile la oameni care ne mai dau bani imprumut, si noi numai ramanem cu nimic.va cer ajutorul ca sa ne ajutati si pe noi cu ce puteti ca sa punem de sarbatori pe masa. va trimit acest mesaj de la calculatorul unui vecin care ne mai ajuta si dansul din cand in cand.va rugam va rugam din tot sufletul sa ne ajutati cum puteti ca sa ne facem si noi sarbatorile de iarna ca orice om.ganditi-va ca suntem 5 frati si nu avem absolut nimic de sarbatori. Am vrea si noi ca orice copil un pom de craciun. dar daca nu avem nu putem face nimic.
    Dumnezeu sa va binecuvinteze si multa sanatate celor ce citesc.
    va las numarul meu de telefon sa ma sunati daca vreti sa ma ajutati0731806200 va multumesc

Politica de confidentialitate