Mic dejun cu fulgi de ovaz

Timp estimat de citire0 minute, 27 secunde

Fulgii de cereale Fortin reprezinta o solutie rapida si hranitoare la indemâna tuturor. Cerealele integrale, fiind bogate in substante nutritive, reprezinta o modalitate ideala de a incepe ziua.Cu un mic dejun cu cereale integrale ne putem asigura 15-20% din necesarul zilnic de energie. Dintre toate cerealele, fulgii de ovaz se remarca insa ca fiind cei mai hranitori. In plus, ei dau foarte rapid senzatia de satietate. O suta de grame de fulgi de ovaz integrali contin 375 kcalorii, 11 g proteine, 9 g grasimi de buna calitate, 66 g carbohidrati si 3,5 g fibre.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate