Mediul in care faci sport afecteaza performanta

Timp estimat de citire0 minute, 44 secunde

Cum alegi sa faci sport? Afara sau la sala, singur sau cu un prieten? Ai crede ca nu conteaza modul in care alegi sa faci sport, singur sau insotit de un prieten.Adevarul este ca mediul in care faci miscare iti afecteaza performanta. Atunci cand faci sport singur, vei lucra si mai intens si vei avea tendinta sa iti depasesti limitele,  arata un studiu al cercetatorilor americani de la ,,Institutul pentru Cercetari in domeniul Cancerului” din Bethesda, Maryland. Studiul realizat pe mai mult de 7.000 de adulti cu varste mai mari de 21 de ani a aratat ca atunci cand faci sport singur vei face exercitii mai scurte insa intense, pe cand un partener iti asigura o sesiune de exercitii mai lunga. Studiile mai arata ca mediul optim pentru actvitatea fizica este cel natural: in aer liber, vei petrece mai mult timp facand sport.

ncbi.nlm.nih.gov

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate