Medical Expo, singura expozitie dedicata serviciilor medicale private pentru tine si familia ta

Timp estimat de citire1 minut, 10 secunde

Pentru prima data in Romania, in cadrul unui show de anvergura, publicul larg are acces la toate gama de servicii medicale private intr-un singur loc si in acelasi timp. Evenimentul  reuneste in perioada 8-11 noiembrie la World Trade Plaza- Bucuresti, cele mai cunoscute clinici private, hyper-clinici, maternitati, laboratoare clinice, cabinete private, centre de excelenta si farmacii.

Alegerea unei polite de asigurari de sanatate private reprezinta o decizie inteleapta, ce va permite sa beneficiati de o suma de bani importanta in eventualitatea aparitiei unor incidente de nedorit. In acest sens companiile de asigurari sunt pregatite sa va consilieze in perioada evenimentului Medical  EXPO in alegerea asigurarii de sanatate ideale pentru tine si familia ta. 

Indiferent de varsta, sanatatea este cea mai mare bogatie si ea trebuie protejata si ingrijita. Mediul privat de sanatate din Romania pune la dispozitia tuturor cele mai noi metode de prevenire, identificare si tratare a bolilor secolului XXI prin utilizarea de aparaturi medicale de ultima generatie, abonamente avantajoase, carduri de reduceri, servicii de medicina a muncii …toate intr-un mediu armonios, modern, unde timpul pacientului este respectat.

Daca totusi preferati servicii medicale din strainatate, la Medical EXPO gasiti oferte de turism medical, avand astfel acces la tratamente in clinici recunoscute la nivel international.

 Viziteaza Medical EXPO si alege servicii medicale private de calitate, pentru TINE si FAMILIA TA !

Program de vizitare:

Joi-Sambata: 10.00- 19.00

Duminica: 10.00- 16.00

Intrarea LIBERA

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate