MasterChef la tine acasa

Trebuie să fim sinceri și să recunoaștem că nu este nimic rusesc în salata rusească. Dar asta nu înseamnă că nu este una dintre cele mai bune salate pe care le-am mâncat vreodată. Pentru salata rusească avem nevoie de cartofi, morcovi, fasole verde, mazăre, ananas, câteva frunze de salată, vlăstari…
Când spui salată de legume te gândești la diverse legume proaspete, amestecate într-un bol și servite eventual lângă un preparat din carne. Salata aceasta este diferită deoarece legumele vor ține loc și de garnitură, și de fel principal. Pentru salată avem nevoie de roșii cherry, ardei gras, vânătă, morcovi, zuchinni,…
Filmul nu are farmec dacă nu-l vezi cu o porție de nachos în brate, pe care să-i înmoi pe rând într-un sos salsa picant. Sa facem nachos în casă este aproape imposibil, însă nu la fel de complicat este să facem un sos salsa, delicios și sănătos. Pentru sosul salsa…
Știm că mixul de ton cu avocado și castravete sună nemaipomenit. Dar adevărul esta că salata n-ar avea niciun farmec fără ceapa lăsată la înmuiat în oțetul balsamic. Pentru preparare aveți nevoie de ton mărunțit, avocado, castravete, ceapă, măsline verzi, pătrunjel, ulei de măsline, oțet balsamic, sare și piper. Începeți…
Putem spune ca această salată împacă pe toată lumea. Este ușor de preparat, nu îngrașă și este sănătoasă. Mai mult, mixul de arome te poate face să crezi că servești, în același timp și fără să te deranjeze, atât un fel principal, cât și un desert. Pentru preparare aveți nevoie…
Dacă s-ar da un premiu pentru cea mai fresh salată, salata de ridichi cu mango șl grapefruit ar câștiga detașat. Pentru preparare aveți nevoie de ridichi, un mango, un grapefruit, o lămâie, o legătură de pătrunjel, sare și piper. Începeți prin decojirea fructelor și tăierea lor în bucăți potrivite. Ridichile…
Pentru această salată răcoritoare aveți nevoie de: pepene roșu proaspăt, un castravete, două roșii potrivite, câteva măsline verzi, rucola, ricotta, ulei de măsline, oțet balsamic, sare și piper. Pentru început tăiați pepenele în cubulețe de dimensiuni medii și încercați pe cât posibil să-i scoateți fiecare sâmbure. Castravetele recomandăm să fie…
Chipsul este o felie subtire de cartof, prajita in ulei incins pana cand devine crocanta. Cele mai intalnite chipsuri din comert sunt cele cu sare, urmate de cele cu branza, ceapa si smantana, paprika sau arome exotice. Chipsurile sunt populare in special in randul tinerilor, multi dintre acestia nestiind faptul…
In lume exista mii de tipuri de salate. Unele se remarca prin combinatia si numarul ingredientelor continute, iar altele prin dressingul specific.  Chiar daca in meniurile multor restaurante salatele sunt trecute inca la capitolul garnituri, acestea sunt consumate din ce in ce mai mult pe post de fel principal. Va…
Dintre toate fructele de mare crevetii ocupa primul loc in topul preferintelor romanilor. Majoritatea ii prefera in paste sau in diferite sosuri, ambele variante fiind din pacate destul de… calorice. Din fericire, crevetii bine trasi in unt cu usturoi si zeama de lime se pot consuma fara probleme cu un…
Pagina 1 din 3123
Politica de confidentialitate