Lucrul acesta îi face pe oameni să ducă dietele la bun sfârșit!

Timp estimat de citire:

1 minut, 37 secunde

Conform unor noi cercetări, cei care țin diete de slăbit au mai multe șanse să le ducă până la capăt dacă au pe cineva alături care să-i responsabilizeze.

Sondajul efectuat pe 2.000 de americani a constatat că 53% dintre aceștia ar eșua dacă ar ține o dietă sau ar începe o rutină de exerciții fizice singuri. Nu este deloc surprinzător faptul că 71% sunt mai predispuși să atingă aceste obiective dacă au pe cineva căruia să-i dea socoteală.

Realizat de OnePoll în numele Nutrisystem, sondajul a constatat că puțin peste patru din 10 respondenți au afirmat că ar începe un obicei sănătos alături de un prieten sau o persoană dragă, spre deosebire de unul singur.Această inspirație pentru a începe un obicei sănătos pare să fi fost amplificată și în timpul carantinei, întrucât 55% au afirmat că statul acasă din cauza COVID-19 a fost imboldul de care aveau nevoie pentru a urma o dietă mai sănătoasă și un stil de viață mai activ.

64% dintre respondenți au afirmat și că le-a fost mai ușor să țină o dietă alături de un partener și în trecut. Cele mai importante modalități prin care respondenții îi ajută pe cei dragi au inclus antrenamentul împreună și pregătirea de mese sănătoase.

Când vine vorba de realizarea acestor obiective și de găsirea motivației, 69% dintre respondenți au spus că au o persoană în viață la care apelează pentru acest sprijin.

În afară de obiectivele lor de a mânca mai sănătos și de a face mai multe exerciții fizice, 53% dintre respondenți au declarat că încearcă să aibă o atitudine mai pozitivă pe măsură ce pandemia continuă. Alte obiective pe care respondenții le urmăresc în timpul pandemiei includ lectura și practicarea tehnicilor de relaxare.

Sursa: nypost.com

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate