Lipton reinventeaza gustul ceaiului verde si alb

Timp estimat de citire1 minut, 39 secunde

Lipton a lansat pe piata din România o inovatie in gama de ceai verde si ceai alb, in formatul unic pliculete piramidale. Inovatia pe care brandul Lipton o propune este aceea de a oferi consumatori- lor sai toate beneficiile ceaiului verde si alb alaturi de un gust delicat, lipsit de tenta amaruie cu care aceste ceaiuri sunt asociate in mod obisnuit.

“Pentru a inlatura obisnuita tenta amaruie a ceaiului verde si alb, in primul rând recoltam cu mare grija doar cele mai tinere parti ale plantei de ceai: frunzele cele mai tinere – pentru ceaiul verde, mugurii si vlastarii pentru ceaiul alb. Acestea se amesteca apoi cu diferite fructe si petale care ofera arome naturale delicate, desavârsind astfel gustul placut si subtil al noilor variante de ceai verde si alb. Asa cum am inteles de la consumatorii nostri, principala bariera in consumul acestor variante de ceai este tocmai acest gust amarui.
De aceea ne bucuram ca putem oferi consumatorilor noile ceaiuri Lipton Green si Lipton White cu un gust delicat, fara tenta amaruie.afirma Daniel Barbulescu, Manager Categorie Ceai Lipton. Noua gama de ceaiuri Lipton ofera insa, pe lânga gustul special, si un continut bogat in flavonoizi. Flavonoizii sunt substante active (fitonutrienti) recunoscuti pentru beneficiile aduse sanatatii organismului.
Lipton verde si Lipton alb sunt doua tipuri de ceai obtinute din acelasi arbust, denumit Camellia Sinensis. Diferenta dintre ceaiul verde si ceaiul alb este data de procesul de  preparare. Astfel ceaiul verde este obtinut din cele mai tinere frunze ale plantei Camelia Sinensis, iar ceaiul alb este obtinut din mugurii si vlastarii acestui arbust de ceai. 
Noua gama de ceai verde se gaseste pe piata in variantele Green Mandarin Orange (cu bucatele de mandarina si portocala) si Green Intense Mint (cu frunze de menta), la pachete cu 20 de pliculete piramidale. Gama de ceai alb propune consumatorilor 2 sortimente: White Raspberry (zmeura) si White Pomegranate (rodie), la pachete de 20 de pliculete piramidale.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate