Lipostop Raspberry Women + Nopal, eficienta dubla in lupta cu kilogramele in plus

Timp estimat de citire0 minute, 51 secunde

Cauti un supliment alimentar 100% natural care sa te ajute sa scapi de kilogramele in plus? Lipostop Raspberry Women + Nopal este un supliment obtinut din extracte vegetale, ce contine 60 de capsule de Lipostop Raspberry  Women si 30 de capsule de Lipostop Napol.

Primul, Lipostop Raspberry Women, este un supliment pe baza de fructe de zmeura, alge marine, resveratrol, ceai verde, radacina de curcuma, cofeina, piper negru si crom. Lipostop Napol contine extract idn fructe de cactus si extract din frunze de dud.

 

Prin actiunea cetonei de zmeura, Lipostop Raspberry Woman iti accelereaza metabolismul si creste rata arderilor de grasimi din organismul tau, asigurandu-ti o scadere rapida si durabila in greutate, precum si protectia organismului in timpul curei de slabire. Acest efect pozitiv asupra siluetei tale este completat de Lipostop Napol, ce diminueaza asimilarea excesiva a grasimilor si zaharurilor din dieta zilnica si stopeaza senzatia permanenta de foame.

 

Continutul unei cutii este de 60 capsule Lipostop Raspberry Women + 30 capsule Lipostop Napol.

 

Produsul este disponibil in farmaciile Catena si online, pe Catena

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate