Li se spune sa manance legume, ei comanda cartofi prajiti

Timp estimat de citire:

0 minute, 39 secunde

In ciuda a doua decenii de informare publica si initiative
guvernamentale pentru combaterea obezitatii, americanii tot nu mananca
suficiente legume proaspete.In luna octombrie, Centrul pentru Controlul si Prevenirea Bolilor a publicat un studiu In ceea ce priveste consumul legumelor si fructelor. Doar 26% dintre adultii americani mananca vegetale de trei ori pe zi (si nu, procentele nu includ cartofii prajiti!). Rezultatele sunt mult In urma estimarilor facute acum un deceniu. Cantitatea de legume consumata In prezent este de doua ori mai mica decat asteptarile optimiste din trecut. „Este dezamagitor”, spune Dr. Jennifer Foltz, medic pediatru care a contribuit la realizarea studiului. La fel ca alti oficiali din sanatate, medicul concluzioneaza ca poate nu este suficient doar sa le „spui” oamenilor sa manance mai multe legume.
 


Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate