Lalla Events organizeaza seminarii de gatit

Timp estimat de citire0 minute, 37 secunde

Primul work-shop Lalla Cooking a avut loc pe 26 martie 2009, la Restaurantul Sangria din str. Caderea Bastiliei, nr. 78, sector 1, Bucuresti. Evenimentul a avut ca tema retetele culinare sanatoase pe baza de peste. Bucatarul-sef al restaurantului a gatit in fata celor prezenti trei retete oferite de partenerii evenimentului: Zepter, Good Food si Sangria. Apoi, Cristi Dumitru, antrenor de fitness, a vorbit despre nutritie, sport si despre noul spa: Body Art Welness Club, deschis recent la Rin Grand Hotel. Cramele Hallewood au prezentat noul lor vin: Blue Nun, cu care ne-am putut delecta la aceasta prima editie a sesiunilor de gatit. Reprezentantele Zepter ne-au invatat cum sa mancam gustos si sanatos, gatind fara ulei. Nu au lipsit nici tombolele – 19 participanti au primit cadouri speciale din partea sponsorilor.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Niciun comentariu