LaDORNA Zile Usoare, noul lapte mai usor de digerat, fara lactoza

Timp estimat de citire1 minut, 23 secunde

LaDORNA, una dintre cele mai cunoscute marci de lapte si produse lactate din Romania si lider pe piata laptelui UHT, lanseaza LaDORNA Zile Usoare, lapte mai usor de digerat, fara lactoza, cu doar 1.5% grasime. Produs in Romania, din lapte LaDORNA 100% natural, noul produs este recomandat iubitorilor de lapte care prezinta simptome secundare neplacute dupa consum si persoanelor intolerante la lactoza.

Peste 17% din consumatorii de lapte din Romania resimt senzatii de balonare si indigestie atunci cand consuma lapte, potrivit studiului „Adapted Milk Potential, Quantitative Survey, July 2014”, realizat de IPSOS Romania. Acest disconfort este cauzat de imposibilitatea organismului de a digera lactoza sau, mai exact, a zaharului natural din lapte. Majoritatea celor care prezinta simptome ale intolerantei la lactoza (fie ele balonare, disconfort abdominal sau indigestie), la 30 – 60 de minute dupa consumul laptelui clasic aleg, in final, sa nu mai consume produsul, desi el constituie una dintre cele mai importante surse alimentare de calciu.

Calciul este mineralul cel mai abundent din corpul uman, acesta contribuind la soliditatea oaselor si a dintilor, indiferent de varsta consumatorilor. Aportul de calciu, prin lapte si produse lactate, este si mai important in cazul femeilor, atat in adolescenta, cat si in perioada sarcinii, a alaptarii si dupa menopauza.

LaDORNA Zile Usoare, lapte mai usor de digerat, are aceeasi textura si valoare nutritiva precum laptele clasic si poate fi consumat in orice moment al zilei, fie simplu, fie in combinatie cu alte ingrediente: cacao, cereale, in cafea. Noul lapte LaDORNA Zile Usoare este recomandat persoanelor care au intoleranta la lactoza, celor care sufera de gastro-enterita si celor care urmeaza un tratament cu antibiotice. Produsul poate fi gasit in magazine si supermarketuri la frigiderul cu lapte.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate