Kandia prezinta prima lectie despre Chocology:

Timp estimat de citire0 minute, 44 secunde

Cadbury – liderul produselor fabricate din ciocolata din Marea Britanie, cu o experienta de aproximativ 200 de ani in productia ciocolatei si Kandia “ciocolata cu dragoste”, au dezvoltat si prezinta in premiera Chocology – un studiu care vorbeste despre stiinta din spatele ciocolatei.Cu acest studiu, Kandia doreste sa creeze o conexiune mult mai stransa cu consumatorul, cu cel care iubeste ciocolata si doreste sa afle cat mai multe despre beneficiile acesteia.„O scurta privire asupra Chocology ne indeamna sa descoperim ca ciocolata inseamna mult mai mult decat un deliciu care ne ia ochii din primul moment… Ciocolata este o sursa de antioxidanti naturali care conduce la beneficii semnificative asupra sanatatii. In boabele de cacao sunt prezente cantitati mari de polifenoli, care au un rol important in mentinerea sanatatii. Polifenolii sunt antioxidanti puternici care ajuta corpul sa lupte impotriva radicalilor liberi”, spune Luana Sahian – consultant in nutritie.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate