JO: „Nu cred în tipare, acceptă-te așa cum ești!”

Timp estimat de citire1 minut, 21 secunde

Ai grijă la alimentație? Ce faci ca să arăți așa bine?

Mănânc sănătos pentru că îmi place, nu mă forțez deloc în sensul ăsta. Nu mănânc fast-food și în general nu mănânc foarte mult. Încerc să nu plec niciodată sătulă de la masă. Mănânc ca să trăiesc, nu trăiesc ca să mănânc! În același timp, nu sunt adepta dietelor drastice și nici nu cred în miracole peste noapte. Cred că dacă îți place ceva, poți gusta, ideea este să ai grijă la cantitate.

Ești adepta dietelor?

Atunci când este cazul, da, dar așa cum spuneam și mai sus, nu aleg niciodată regimuri alimentare extreme, care îți pot da organismul peste cap.

Ce fel de sporturi practici?

Merg la sală, fac sport și acasă, merg cu rolele și bicicleta. Îmi place mișcarea și îmi place să ies din casă destul de mult. De fiecare dată când merg în Barcelona îmi place să luăm bicicletele și să cutreierăm orașul pedalând.

Ce înseamnă să ai o greutate ideală? Cum rezonezi cu aceste standarde?

Nu există o greutate ideală sau, mă rog, există niște tipare, dar pentru cine vrea să creadă în ele. Cred că fiecare este unic, fiecare are corpul lui și primordial este să fim fericiți și mulțumiți de noi. Photoshopatul excesiv mi se pare dăunător și nesănătos și cred că e important să te accepți pe tine așa cum ești.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate