Ingrid Ispas: De la PR si Social Media la Pilates

Timp estimat de citire0 minute, 45 secunde

Slab sau Gras: Cum ti se pare conceptul de yoga-pilates?

Din punctul meu de vedere sunt doua discipline diferite, care, este adevarat, au si lucruri in comun. Si mi se pare important ca pentru inceput e bine sa le aprofundam pe fiecare in parte. Pe langa antrenamentele mele de Pilates, merg uneori la yoga pentru a-mi imbunatati echilibrul si mobilitatea.

Slab sau Gras: Cum arata o zi din timpul tau liber?

Primul lucru care imi vine in minte este natura. Daca e frumos afara, imi place sa ma plimb in parc, sa ma incarc de energie pozitiva, sa ma bucur de soare. Si cand am ocazia, sa fug cateva zile din Bucuresti.

SlabSauGras: Un mesaj pentru cititori. Ce trebuie sa stie inainte sa ajunga la Pilates.

Joseph Pilates spune asa: ” In 10 sedinte vei simti diferenta, in 20 de sedinte vei vedea diferenta si in 30 de sedinte vei avea un corp nou.”

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate