Inedit: un compus din bere, de ajutor in procesul de slabire

Timp estimat de citire0 minute, 47 secunde

Berea se dovedeste a fi un aliat contra kilogramelor in plus, chiar daca e frecvent acuzata ca ingrasa. Oamenii de stiinta de la Universitatea din Oregon, SUA, au descoperit ca xanthohumol-ul, un tip de flavonoid pe care-l contine licoarea spumoasa, combate excesul ponderal.

In cadrul studiului lor, administrarea a 30 pana la 60 mg de xanthohumol per kg/corp in cazul unor cobai supusi unui regim alimentar bogat in grasimi, timp de 12 saptamani, a dus la reducerea nivelului de colesterol „rau” cu 80%, a celui de insulina cu 42%, precum si la scaderea in greutate cu 22%. „Xanthohumol-ul ar putea fi utilizat pentru tratamentul hipercolesterolemiei, hipertensiunii, dar si a excesului de grasime abdominala (nr – cel mai periculos depozit de grasime ”, a concluzionat Fred Stevens, profesor farmacolog, unul dintre autorii lucrarii stiintifice. Urmeaza sa se efectueze cercetari suplimentare pentru a stabili dozajele necesare si adaptate subiectilor umani.

Citeste mai multe despre proprietatile berii, cea mai populara bautura alcoolica!

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate