Implantul de pectoral… si barbatii isi pun silicoane!

Timp estimat de citire0 minute, 56 secunde

Daca teroarea femeilor sunt coapsele mult prea rotunjite sau vestita celulita din zona posteriorului, pentru barbati grasimea din jurul abdomenului si lipsa unui piept „lucrat” la sala de fitness, este o adevarata tortura.Recent, Dr. Calin Dobos, chirurg estetician, a efectuat o interventie extrem de rara in tara noastra: implantul de pectoral in cazul unui barbat in vârsta de 34 de ani, din Bucuresti. Interventia a durat 60 de minute si a avut ca scop crearea unui aspect „sculptat”, tonifiat al torsului, fara ca pacientul sa fie nevoit sa depuna efort fizic. „In cazul in care un barbat doreste sa faca muschi fara efort, solutia este simpla: se aplica un implant de pectoral, cu o forma particulara fata de cele concepute pentru sânii femeilor. Astfel, in urma unei interventii estetice de o ora forma pieptului barbatului devine mai spectaculoasa, iar sansele de a deveni mai atragator pentru sexul opus cresc”, a explicat dr. Calin Dobos, de la Clinica Hyperion din Galati. Interventia de realizare a implantului de pectoral costa 3000 de euro, iar recuperarea tine doar 2-4 zile. 
 
 

 

 

 

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate