Hugh Jackman danseaza pentru Lipton Ice Tea

Timp estimat de citire0 minute, 24 secunde

Incepand din luna aprilie, celebrul star hollywoodian Hugh Jackman este prezent in Romania prin cel mai recent spot Lipton Ice Tea, „Tokyo Dancing Hotel”.Spotul este primul filmat pana acum de Hugh Jackman şi reprezinta inceputul unui parteneriat de imagine de trei ani pe care Lipton Ice Tea, una dintre cele mai importante marci de ice tea la nivel mondial, l-a semnat cu vedeta. Hugh Jackman este cunoscut mai ales pentru rolurile sale din megaproductiile cinematografice Wolverine, X-Men şi Australia.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Politica de confidentialitate