Hipocrate Diabet, solutia IT pentru prevenirea si controlul diabetului

Timp estimat de citire:

0 minute, 41 secunde

Hipocrate Diabet, solutia IT pentru prevenirea si controlul diabetuluiRomanian Soft Company (RSC) a prezentat comunitatii diabetologilor romani si francezi aplicatia Hipocrate Diabet, solutie informatica de monitorizare, gestiune si control al fluxului activitatilor sistemului de diabet din Romania care are ca principale obiective furnizarea de informatie clinica relevanta într-un format comprehensiv pentru medic si personalul medical, crearea unei baze de date ce poate fi utilizata pentru cercetare, noi strategii de eficientizare a managementului diabetului, statistici si rapoarte complete.

Programul “Cohorta 2007” elaborat de Institutul “N.C. Paulescu”  are ca principal obiectiv includerea noilor cazuri de diabet descoperite într-un algoritm terapeutic standardizat, bazat pe principii europene adaptate populatiei Romaniei.

Conform unor statistici, numai în Bucuresti se estimeaza ca anul viitor vor fi înregistrate peste 7.000 de noi cazuri de diabet.

Lucia Comanescu

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate