GinkoPrim Max – Confort și încredere

Timp estimat de citire1 minut, 48 secunde

Privită din unghiul bun, înaintarea în vârstă este frumoasă. Colecționăm momente, experiențe de viață, ne cunoaștem cu adevărat pe noi înșine și pe cei din jurul nostru. Totodată, semnele timpului își fac cunoscută prezența și ne amintesc că a venit vremea să avem grijă de noi și de amintirile noastre.

GinkoPrim Max are grijă de starea noastră de bine

Printre primele semne care produc disconfort odată cu înaintarea în vârstă sunt mâinile și picioarele reci. Acest simptom, întâlnit la o mulțime de persoane din întreaga lume, poate indica o circulație periferică deficitară. Aceasta se manifestă și prin umflături, dureri și amorțeală la nivelul extremităților. Aceste situații neplăcute sunt întâlnite mult mai des la femei decât la bărbați, din cauza predispoziției lor genetice.

GinkoPrim Max conține extract standardizat de Ginkgo biloba, Magneziu și Zinc. Ginkgo biloba întărește vasele de sânge și activează fluxul sanguin. Magneziul ajută inima să pompeze sânge eficient în organism și susține circuitul sângelui în corp. În acest mod, cele două ingrediente colaborează, au efecte benefice și ajută sângele să ajungă la mâini și picioare. Astfel, senzația de răceală este îndepărtată și înlocuită cu o stare de căldură și confort.

GinkoPrim Max ne oferă încredere în memoria noastră

Circulația sanguină influențează semnificativ și capacitatea noastră de memorare și procesare. Când suferim de circulație deficitară, sângele nu ajunge așa cum ar trebui la nivelul capului. Din acest motiv apar dificultăți de reamintire și sunt îngreunate procesele cognitive.

În acest sens, GinkoPrim Max este de ajutor datorită beneficiilor sale pentru creier. Ginkgo biloba îmbunătățește circulația la nivelul capului, iar Zincul asigură funcționalitatea la standarde înalte. Acest mineral funcționează precum un neurotransmițător și îmbunătățește transferul informației, contribuind astfel la procesul de reamintire.

Administrând o singură tabletă pe zi, GinkoPrim Max aduce o stare de bine în corpul nostru, oferindu-ne confort și încredere.

Disclaimer: Informatiile din acest articol apartin exclusiv autorului acestui material si redau o experienta personala in lupta cu kilogramele in plus. Orice recomandare medicala continuta de acest material are scop informativ.
Rezultatele nu sunt tipice, pot varia de la individ la individ si pot depinde de stilul de viata al fiecaruia, de starea de sanatate, dar si de alti factori.

Lasă un răspuns

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si transmiterii de comentarii. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Sunt de acord cu politica de confidentialitate

Niciun comentariu

Calculator IMC
Indice masa corporala
Inaltime (cm)
Greutate (kg)
Varsta
M F
Politica de confidentialitate